Snel en goedkoop je motorrijbewijs in Dordrecht!

Nooit meer in de vervelende files! Of je nu het motorrijbewijs in Dordrecht wilt gaan halen voor je werk of ontspanning, motorrijden geeft je mega energie. Geniet van het lekkere vrije gevoel wat motorrijden je geeft als je gaat touren met je vrienden. Wil je snel en voordelig het motorrijbewijs gaan halen in Dordrecht? Ben je een starter of heb je al enige rijervaring met motorrijlessen opgedaan in Dordrecht? Je hoeft nu niet meer verder naar een motorrijschool te gaan zoeken! Ook bij jouw in de buurt kan je bij Motorrijbewijspoint Dordrecht naar wens spoed motor rijlessen volgen en helpen we je vanaf het eerste contact met het zo snel en goedkoop mogelijk halen van je gewenste motor rijbewijs. Motorpoint Dordrecht een provinciale motor rijschool die spoed motorrijles verzorgd om het motor rijbewijs te halen.

Je kunt bij spoedopleiding Motorpoint Dordrecht naast de reguliere rijopleiding ook kiezen voor een snelcursus motorrijbewijs in 2 – 8 weken, of voor het met spoed halen van het motorrijbewijs in 1 week in Dordrecht met een motorrijleskamp. De kwaliteit voor elke rijopleiding is gegarandeerd met onze ruime 25 jarige ervaring en het prima slagingspercentage van ruim 85%. De motorrijlessen voor het AVB gedeelte, de bijzondere verrichtingen krijg je op een eigen afgesloten terrein waarbij alle aandacht voor jouw is. Bij het AVD gedeelte, het rijden op de openbare weg, volgt de zeer ervaren rijinstructeur je met de volgmotor waardoor je heel doelgericht motorrijles krijgt. Je neemt daardoor niet teveel motor rijlessen en kan je naar wens met een spoedrijopleiding in Dordrecht je motorrijbewijs snel halen.

Als je snel het motor rijbewijs in Dordrecht wilt halen, je de spoed motorrijlessen neemt in 2 – 8 weken of binnen 1 week en worden de rijexamens AVB en AVD reeds voor aanvang van de motor rijopleiding voor je gereserveerd. Hierdoor kan je bij Motorrijbewijspoint Dordrecht snel afrijden voor je praktijkexamens en word er voor je maatwerk geleverd. De rijopleiding start bij Motorpoint Dordrecht met een vrijblijvende rijtest. Door de rijtest te volgen weet je hoe je eigen leersnelheid is, hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten van het motorrijbewijs zullen gaan bedragen. Je kunt reeds een voordelige complete motorrijopleiding volgen vanaf € 750,00 inclusief de rijexamens AVB en AVD. Indien je start met 2 of meer personen ontvang je nog een extra korting! Naar wens kan je een rijopleiding met examengarantie nemen, de meerprijs is € 100,00.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest, en maak gebruik van onze voordeel lespakketten! Wanneer je door Motorpoint Dordrecht gebeld wilt worden vul dan het aanmeldformulier in zodat we binnen 24 uur met je contact kunnen opnemen.