De normale Motor rijopleiding

Bij motorrijschool Motorpoint Dordrecht kan je naast een spoedopleiding voor het motor rijbewijs in Brabant voor de lichte of zware categorie A ook kiezen voor een normale rijopleiding. Je kan losse motor rijlessen in Dordrecht nemen en deze na afloop betalen. Echter geven we je het advies om de motor rijlessen in Dordrecht bij Motorrijbewijspoint Brabant in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent, hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten zullen gaan bedragen om het motor rijbewijs de eerste keer te kunnen gaan halen. Daarnaast kan je van de mogelijkheid gebruik maken om de cursus gespreid in termijnen te betalen en kan je gebruik maken van € 50,00 extra korting in het rijlespakket.

De motor rijopleiding start bij motorrijschool Motorpoint Dordrecht met een vrijblijvende rijtest van 2 uur. De kosten van deze rijtest bedragen € 85,00. Bij de rijtest maak je kennis met je vaste rijinstructeur, hij zal al je vragen beantwoorden, kijken hoeveel motor rijlessen je nodig hebt en wat dan de kosten van de motorrijopleiding zullen gaan bedragen.

De reguliere motor rijopleiding voor elke A categorie kan bij Motorrijbewijspoint Dordrecht plaats vinden op alle werkdagen van 08.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 – 17.00 uur. De praktijk rijexamens AVB en AVD kunnen in overleg worden ingepland. De motor rijlessen in Dordrecht om het motor rijbewijs te kunnen halen kunnen worden genomen vanuit de regio’s Barendrecht, Dordrecht, Giessendam, Gorinchem, Hardinxveld, Maasdam, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Sterrenburg, Strijen, Werkendam, Woudrichem en Zwijndrecht. De rijlessen kunnen worden gevolgd op een lichte en zware categorie motor voor de A1, de A2 en de A categorie.

De kosten van een losse motor rijles van 60 minuten bedragen € 40,00.