Online theoriecursus voor het motorrijbewijs!

Wil je graag snel je motor theoriecertificaat halen met examengarantie? Ben je op zoek naar een rijschool waar je theorieles kunt volgen en waar je alle theorie examens en de laatste CBR gestelde examenvragen voor het motorrijbewijs A kunt oefenen?

Motorrijbewijs point Dordrecht biedt al haar cursisten een unieke theorie cursus aan, waarbij je in je eigen tempo theorie lessen kunt volgen en theorie examens kunt oefenen met alle gestelde motor examenvragen, dit aan de hand van hele duidelijke C.B.R. gerichte situaties. Via deze theorie cursus voor de categorie motor kun je de theorie leren voor de categorie motorrijbewijs. Deze waardevolle theoretische ondersteuning komt je zeer goed van pas om uitermate goed voorbereid te zijn en bevat op zich alles om goed te kunnen slagen de eerste keer voor je theorie-examen, vandaar dat de examengarantie inbegrepen is in de cursus. Voorkom dus onnodig vaak opgaan bij het C.B.R. voor je theorie examen door het volgen van deze succesvolle cursus!

Je dient in het bezit te zijn van het theorie certificaat A als je op het praktijkexamen AVD gaat mits je al in het bezit bent van het autorijbewijs. Het is verstandig om tijdens de voordelige spoed motorrijlessen bij Motorpoint Dordrecht vanuit de regio’s Barendrecht, Dordrecht, Giessendam, Gorinchem, Hardinxveld, Maasdam, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Sterrenburg, Strijen, Werkendam, Woudrichem en Zwijndrecht direct te starten met studeren en het motor theorie certificaat A met spoed te halen. Je kan dan immers de theoretische kennis makkelijker in de praktijk toepassen waardoor je praktijk situaties sneller kunt beoordelen en oplossen. Hierdoor heb je uiteindelijk minder motorrijlessen nodig en kun je meer geld besparen, sneller afrijden en waardoor de slagingskans met circa 85% de eerste keer veel groter is!

Je kunt als cursist aangeven of je direct wenst gebruik te maken van deze degelijke cursus met examengarantie. De kosten van de complete theoriecursus bestaande uit een studieboek, alle gestelde examenvragen, theorie-examen A en met examengarantie bedraagt slechts € 99,00.

Slaag je de eerste keer voor je theorie examen met 50 vragen goed beantwoord ontvang je € 100,00 als bonus retour!